Vrátit se zpět
Zaslat recept e-mailem
Tisknout
Obrázek receptu
Potřebné vybavení
–
+
porcí
Menší
Normální
Větší
Foto: cooky.cz, Video recept na kořeněné batáty pečené v troubě.
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Tisknout
Pin
Lahodný recept na kořeněné batáty pečené v troubě
Autor receptu:
Veronika Sobotková
5
hvězdiček od 1 kuchaře
Přidat do oblíbených
Čas přípravy
10
minut
minut
Čas vaření
45
minut
minut
Celkový čas
55
minut
minut
Porcí
4
osoby
Ať už batáty jako hranolky nebo na kostičky, pečené a chutně kořeněné jsou prostě výjimečně chutné.
Potřebné vybavení
1 Trouba
1 Plech na pečení
Suroviny
1
kg
sladkých brambor oloupaných a nakrájených na kostičky
2
lžíce
oleje
1
lžíce
Garam masala
1
lžička
skořice
1
lžička
kurkumy
1-2
lžičky
soli
Přidat suroviny do nákupního seznamu
Postup
Batáty oloupeme a nakrájíme na větší kostičky
Brambory vložíme do mísy, přidáme všechno odměřené koření a olej. Důkladně vše promícháme
Kořeněné batáty přendáme na velký plech a vložíme do předehřáté trouby
Pečeme při 200°C po dobu 30-45 min., dokud batáty nezměknou a nezačnou zlátnout
Hotové batáty vyjmeme z trouby a podáváme
Dobrou chuť!
Video recept
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Autor:
Veronika Sobotková
Cena:
do 85 Kč
Chod:
Příloha
Kuchyně:
Arabská
Klíčové slovo:
Batáty, Kořeněné a pečené batáty