Vrátit se zpět
Zaslat recept e-mailem
Tisknout
Obrázek receptu
Potřebné vybavení
Instruction Images
–
+
porcí
Menší
Normální
Větší
Zdroj obrázku: Zdrowe Przepisy, Vaření polévky na spalování
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Tisknout
Pin
Recept na bohatou zeleninovou polévku plnou chutí a barev
Autor receptu:
Jana Duchoňová
Zatím nehodnoceno
Přidat do oblíbených
Čas přípravy
10
minut
minut
Čas vaření
20
minut
minut
Celkový čas
30
minut
minut
Porcí
6
porcí
Zeleninová polévka s cuketou, fazolemi a těstovinami a další zeleninou - rychlá a zdravá volba pro zdravý oběd, který zasytí.
Potřebné vybavení
Struhadlo
Hrnec
Suroviny
olivový olej
1
cibule
2
stonky
celeru
3
stroužky
česneku
1,5
litru
zeleninového vývaru
1
bobkový list
1
červená sladká paprika
1
rajče
1
cuketa
100
g
hrášku
1
plechovka
bílých fazolí
60
g
těstovin
sůl, sušený tymián
(podle chuti)
strouhaný parmazán
Přidat suroviny do nákupního seznamu
Postup
Na olivovém oleji orestujte cibuli, česnek a celer do změknutí.
Přidejte nakrájenou papriku, rajče a cuketu, chvíli restujte.
Přilijte zeleninový vývar, přidejte bobkový list a nechte polévku chvíli vařit.
Přidejte těstoviny, bílý hrášek, fazole a vařte 10 minut, dokud vše nezměkne.
Dochutíme solí, tymiánem a podáváme se strouhaným parmazánem.
Video recept
https://www.youtube.com/watch?v=MicqYCIl6EE
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Autor:
Jana Duchoňová
Chod:
Polévka
Kuchyně:
Česká
Klíčové slovo:
cuketa, Hrášek, parmezán, spalování tuků, zelenina, zeleninová polévka, zeleninový vývar