Tato buchta spojuje jemnost tvarohu s bohatou chutí kakaa, což z ní dělá oblíbený dezert pro každého
Potřebné vybavení
Elektrický šlehač
Papír na pečení
Plech nebo forma na pečení
Suroviny
Těsto:
2hrnky hladké mouky
1prášek do pečiva
1hrnek cukru
2lžíce kakaa
1,25hrnku mléka
0,75hrnku oleje
2vejce
Náplň:
500gměkkého tvarohu
1vanilkový cukr
1hrnek cukru
1vanilkový pudinkový prášek
2vejce
1hrnek mléka
Postup
V misce promíchejte tvaroh, vejce, cukr, pudinkový prášek a trochu mléka. Elektrickým šlehačem šlehejte dohladka a postupně přilívejte zbytek mléka.
V jiné míse smíchejte všechny sypké suroviny (mouku, prášek do pečiva, cukr, kakao). Přidejte vejce, olej a 1 hrnek mléka. Dobře rozmíchejte, ideálně šlehačem.
Na plech vyložený papírem nalijte větší polovinu těsta a rozetřete po celé ploše.
Na těsto rovnoměrně nalijte tvarohovou náplň.
Do zbytku těsta přidejte čtvrt hrnku mléka, důkladně rozmíchejte a tenkým pramínkem opatrně rozlijte na tvaroh.
Vložte do předehřáté trouby na 180°C a pečte 30-40 minut.