3lžícečerstvé citronové šťávy(z 1 velkého citronu)
2lžičkysoli
1/2lžičkyčerstvě mletého černého pepře
1/2šálkuextra lehkého olivového oleje(ne extra panenského)
1/2šálkučerstvě nastrouhaného parmazánu
Postup
Smíchejte Ingredience
Ve větší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici, worcesterskou omáčku, nastrouhaný česnek, citronovou šťávu, sůl a pepř. Vše dobře promíchejte.
Dobře promíchejte
Za intenzivního šlehání metličkou pomalu přilévejte olivový olej. Pokračujte ve šlehání, dokud se olej dobře nezapracuje a dresink nezíská krémovou konzistenci. Nakonec přidejte nastrouhaný parmazán a promíchejte.
Uchovávání dresinku
Ideálně dresink uchovávejte v uzavřené nádobě, přikryjte víčkem a chlaďte, dokud nebude připraven k použití.