Tento recept je snadný na přípravu, nabízí bohatou chuť a je ideální pro rodinnou večeři
Potřebné vybavení
Hluboká pánev
Suroviny
500gramůkuřecích filet (cca 3 kusy)
700gramůbrambor
1rajče
2papriky
3-4stroužky česneku
sůl, černý pepř, paprika
rostlinný olej
Postup
Nakrájejte kuřecí maso na menší kousky.
Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte kuřecí maso na středním plameni 10-12 minut, dokud není zlatavé ze všech stran. Poté maso vyjměte a odložte stranou.
Do stejné pánve přidejte nakrájené brambory a smažte je na středním plameni 15-20 minut, dokud nejsou měkké.
Přidejte nakrájené papriky a smažte dalších 3-5 minut.
Vraťte kuřecí maso zpět do pánve, přidejte nakrájené rajče a prolisovaný česnek.
Vše důkladně promíchejte, ochuťte solí, pepřem a mletou paprikou podle chuti.
Nechte směs ještě pár minut prohřát, aby se chutě propojily.