Vrátit se zpět
Zaslat recept e-mailem
Tisknout
Obrázek receptu
Potřebné vybavení
–
+
porcí
Menší
Normální
Větší
Foto: Karolína Pospíšilová, domácí langoše
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Tisknout
Pin
Recept na Langoše
Autor receptu:
Karolína Pospíšilová
3,50
hvězdiček od
2
kuchařů
Přidat do oblíbených
Čas přípravy
1
minuta
minuta
Čas vaření
10
minut
minut
Celkový čas
2
hodiny
hodiny
11
minut
minut
Porcí
4
osoby
Připravte si domácí maďarské langoše s kečupem, česnekem a tvrdým sýrem.
Potřebné vybavení
Pánev na smažení
Suroviny
500
g
hl. mouky
300
ml
plnotučného mléka
150
g
zakysané smetany
21
g
droždí
12
g
soli
35
g
cukru krystal
35
g
másla
kečup
česnek
tvrdý strouhaný sýr
Přidat suroviny do nákupního seznamu
Postup
Do poloviny vážného mléka rozmícháme droždí s cukrem. Necháme 10 minut vzejít.
Mouku promícháme se solí, přidáme vzešlý kvásek, smetanu a promícháme.
Přidáme rozpuštěné máslo a pořádně propracujeme.
Necháme kynout cca. 60 minut na teplém místě.
Z těsta vytvoříme 8 stejných bochánků, necháme 15 minut kynout pod utěrkou.
Bochánky vytáhneme do placky a smažíme v rozpáleném oleji.
Langoše potřeme česnekem, kečupem a posypeme sýrem.
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Autor:
Karolína Pospíšilová
Chod:
Hlavní chod, Večeře
Kuchyně:
Maďarská
Klíčové slovo:
langoš, maďarský langoš