Vrátit se zpět
Zaslat recept e-mailem
Tisknout
Obrázek receptu
Potřebné vybavení
Instruction Images
–
+
porcí
Menší
Normální
Větší
Obrázek: souspark, Mísa s jídlem
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Tisknout
Pin
Recept na marinované maso s bramborami z jednoho pekáče
Autor receptu:
Jana Duchoňová
5
hvězdiček od 1 kuchaře
Přidat do oblíbených
Čas přípravy
20
minut
minut
Čas vaření
45
minut
minut
Marinované maso necháme přes noc odpočinout
10
hodiny
hodiny
Celkový čas
11
hodiny
hodiny
5
minut
minut
Porcí
4
porce
Pokrmy z jednoho pekáče jsou jednoduché na přípravu, jejich chuť je ale velmi lahodná
Potřebné vybavení
Pekáč
Suroviny
1,5
kilogramu
brambor
1
kilogram
vepřového masa
3
cibule
100
gramů
tvrdého sýra
majonéza
sůl, hořčice, mletý pepř
Přidat suroviny do nákupního seznamu
Postup
Nakrájejte maso na tenké plátky a jemně naklepejte z jedné strany.
Nakrájejte cibuli na velké půlkolečka.
Smíchejte cibuli, maso, sůl a pepř.
Přidejte majonézu a hořčici a důkladně promíchejte.
Dejte tuto směs stranou.
Nakrájejte brambory na kostičky nebo kolečka.
Smíchejte brambory s majonézou, solí a pepřem.
Položte pečicí papír na dno pekáčku.
Rozložte rovnoměrně cibuli nakrájenou na půlkolečka na pečicím papíru.
Přidejte vrstvu brambor a na vrch naskládejte marinované maso.
Dobře zabalte pekáč fólií a nechte přes noc odpočinout v chladničce.
Před pečením předehřejte troubu na 190 stupňů Celsia.
Pečte pokrm 45 minut.
Ke konci pečení můžete posypat strouhaným sýrem pro dokonalou chuťovou lahůdku.
Video recept
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Autor:
Jana Duchoňová
Cena:
do 120 Kč
Chod:
Hlavní jídlo
Kuchyně:
Česká
Klíčové slovo:
brambory, brambory z pekáče, marináda, marinované maso s bramborami z pekáče, maso z jednoho pekáče, vepřové maso