Vrátit se zpět
Zaslat recept e-mailem
Tisknout
Obrázek receptu
Potřebné vybavení
Instruction Images
–
+
porcí
Menší
Normální
Větší
Foto: Ilona Mikulecká, Koláč prošívaná deka s tvarohovou mřížkou a kakaovým těstem
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Tisknout
Pin
Recept na mřížkovník - kakaovou prošívanou deku s tvarohovým suflé
Autor receptu:
Jana Duchoňová
5
hvězdiček od 1 kuchaře
Přidat do oblíbených
Čas přípravy
15
minut
minut
Čas vaření
45
minut
minut
Celkový čas
1
hodina
hodina
Porcí
10
porcí
Lahodná kakaová buchta s vláčným těstem a tvarohovou náplní, která se snadno připravuje
Potřebné vybavení
Šlehač
Plech
nebo forma na pečení
Hluboká mísa
Suroviny
Na tvarohovou náplň:
360
g
Tvaroh
(5-9%)
1
Vejce
5
lžic
Cukr
2
lžíce
Kukuřičný/bramborový škrob
1
sáček
Vanilin
Na těsto:
2
Vejce
120
g
Cukr
Sůl
110
g
Olej
130
g
Kefír
3
lžíce
Kakao
120
120
Mouka
½
lžičky
Soda
Přidat suroviny do nákupního seznamu
Postup
V míse smícháme tvaroh, vejce, cukr, škrob a vanilin. Směs vložíme do cukrářského sáčku.
Vejce šleháme s cukrem a solí, přidáme olej a kefír.
Mouku smícháme s kakaem a sodou, prosejeme do těsta.
Do vymazané formy nalijeme čokoládové těsto a navrch vytvoříme tvarohovou mřížku.
Pečeme při 180°C 45 minut.
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Autor:
Jana Duchoňová
Cena:
do 90 Kč
Chod:
Sladké
Kuchyně:
Česká
Klíčové slovo:
buchta, Kakao, kakaový korpus, kefír, moučník, prošívaná deka, tvaroh