Vrátit se zpět
Zaslat recept e-mailem
Tisknout
Obrázek receptu
Potřebné vybavení
Instruction Images
–
+
porcí
Menší
Normální
Větší
Foto: Cooky.cz, Tagliatelle s krevetami v jedné pánvi
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Tisknout
Pin
Recept na tagliatelle s krevetami a čerstvými rajčaty
Autor receptu:
Veronika Sobotková
5
hvězdiček od
2
kuchařů
Přidat do oblíbených
Čas přípravy
5
minut
minut
Čas vaření
15
minut
minut
Celkový čas
20
minut
minut
Porcí
2
Vaříme Tagliatelle s Krevetami a Čerstvými Rajčaty
Potřebné vybavení
Pánev
Hrnec
Suroviny
200
g
marinované krevety
250
g
čerstvé těstoviny tagliatelle
4
stroužky
česneku
(na plátky nakrájený)
150-250
g
cherry rajčat
1
hrst
bazalky
(nahrubo nasekanou)
1
lžíce
olivového oleje
(na restování krevet)
Na závěr:
parmezán
(na posypání - volitelné)
Přidat suroviny do nákupního seznamu
Postup
Nejprve přivedeme vodu v hrnci k varu a uvaříme těstoviny dle návodu.
Rozpálíme pánev s olejem.
Do něj dáme pokrájený česnek, jakmile se rozvoní, přidáme marinované krevety.
Po 2 minutách restování přidáme cherry rajčata a restujeme dál. Dokud rajčata nezměknou.
Jakmile rajčata jsou zvadlá, přidáme uvařené tagliatelle.
Vše společně promícháme a přidáme pokrájenou bazalku.
Opět promícháme a máme hotovo.
Nyní můžeme podávat a kdo má rád parmezán posype si těstoviny parmezánem.
Dobrou chuť.
Video recept
Uložit do Mé kuchařky
Zobrazit Moje recepty
Autor:
Veronika Sobotková
Cena:
200 Kč
Chod:
bezmasé jídlo, Oběd, Večeře
Kuchyně:
Italská
Klíčové slovo:
bazalka, česnek, cherry rajčátka, krevety, parmezán, tagliatelle