Stačí vám jen těstoviny, česnek a olivový olej, přesto získáte jídlo skvělé chuti, které máte připravené za pár minut.
Potřebné vybavení
Hrnec
Pánev
Suroviny
250gramů špaget
50mililitrů olivového oleje
5stroužků česneku
sůl
Postup
Začněte tím, že špagety uvaříte dle instrukcí uvedených na obalu. Ideálně by měly být uvařené 'al dente', tedy tak, aby byly stále trochu pevné na skus.
Mezitím na pánvi na středním plameni rozehřejte kvalitní olivový olej a přidejte špetku soli pro zvýraznění chuti.
Jakmile olej dosáhne správné teploty, přidejte prolisovaný česnek. Důležité je česnek míchat a sledovat, aby se nepřipálil, ale získal lehce zlatavou barvu, což z něj uvolní maximum aroma a chuti.
Jakmile máte česnek správně opečený, přidejte do pánve již uvařené špagety.
Důkladně je promíchejte s česnekovým olejem, aby se těstoviny rovnoměrně pokryly touto aromatickou směsí.