Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Svatební koláčky bez kynutí ve velkém stylu. Hodí se na přípravu na velkou svatbu, kde potřebujete koláčků obrovské množství.
Prohlédněte si recept s postupem na švestkovou černou sváteční omáčku krok za krokem a zkuste ji připravit jako slavnostní předkrm v mističkách k menu z pečené hydiny anebo vepřového.
Pomerančový nápoj, který podáváme horký – prohřeje během chladných měsíců a ještě k tomu si velmi pochutnáte! Prohlédněte si recept s postupem na horký pomeranč.
Skvělý vepřový bůček na asijský způsob je pokrm, který spojuje jednoduchost přípravy s bohatstvím exotických chutí. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový bůček na asijský způsob.
Využijte padaná jablka v receptu na jablečný kompot s hřebíčkem a skořicí. Snadná příprava a kořeněná chuť pro každou příležitost.