Tradiční křehké pracny voňavé kořením obalené v cukru na vánočním stole nesmí chybět. Upečte je podle tohoto postupu krok po kroku.
Pho Bo je tradiční vietnamský hovězí vývar, který postaví na nohy opravdu každého! Trpělivost se každopádně vyplatí, uvařit tuto polévku sice trvá déle, ale s naším receptem s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Svatební koláčky bez kynutí ve velkém stylu. Hodí se na přípravu na velkou svatbu, kde potřebujete koláčků obrovské množství.
Prohlédněte si recept s postupem na švestkovou černou sváteční omáčku krok za krokem a zkuste ji připravit jako slavnostní předkrm v mističkách k menu z pečené hydiny anebo vepřového.
Pomerančový nápoj, který podáváme horký – prohřeje během chladných měsíců a ještě k tomu si velmi pochutnáte! Prohlédněte si recept s postupem na horký pomeranč.
Skvělý vepřový bůček na asijský způsob je pokrm, který spojuje jednoduchost přípravy s bohatstvím exotických chutí. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový bůček na asijský způsob.
Využijte padaná jablka v receptu na jablečný kompot s hřebíčkem a skořicí. Snadná příprava a kořeněná chuť pro každou příležitost.