Tatarák bez masa, zato s pořádnou náloží hub povznese vaše topinky na vyšší úroveň. Udělejte si ho do zásoby podle našeho receptu krok po kroku.
Rychlá, jednoduchá a velmi výživná: Taková je hrášková polévka podle tohoto jednoduchého receptu krok po kroku.
Smažené květákové placičky s vařenými brambory a tatarkou neodmítnou ani pravověrní masožrouti. Dají se ale připravit i ve zcela vegetariánské verzi. Mrkněte na postup krok po kroku.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Žemlovku známe z dětství ze školní jídelny nebo od babičky. Víte, že je to také pokrm, který splňuje požadavky na vaření beze zbytků? Projděte si tento recept s postupem a přesvědčte se sami.