Prohlédněte si recept s postupem na rýžový pilaf s houbami.
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Tato skvostná masová roláda s nasládlou cibulí je úžasným pokrmem, obzvláště v kombinaci s decentní pepřovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na cibulovou roládu s pepřovou omáčkou.
Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.
Jednoduchá pórková polévka s žitnými krutony a osmaženou slaninou. Sytý a chutný pokrm vhodný na každý den. Polévka je lahodná, zahřeje a zasytí.
Domácí kečup nejenže chutná lépe, ale také přináší radost z vlastní tvorby a vědomí, že podáváte svým blízkým to nejlepší. Vytvořte si doma vlastní rajčatový kečup s použitím čerstvých rajčat, jablek a aromatického koření, které mu dodá jedinečnou chuť.
Vařený hovězí jazyk je pokrm, který je nejen lahodný, ale také elegantní a ideální pro speciální příležitosti. Tento recept na hovězí jazyk se švestkovou máslovou omáčkou kombinuje tradiční chutě s moderním a sladkým twistem.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Čočka na kyselo je česká stálice, která má své místo po právu pevně dané. Jde o velmi výživný a chutný pokrm v českých domácnostech. Prohlédněte si recept s postupem na čočku na kyselo.
Poctivý hovězí guláš je česká hospodská klasika. S tímto receptem si uvaříte jemný guláš podle tradiční receptury. Prohlédněte si recept s postupem na jemný hovězí guláš.