Polévka je grunt, vyzkoušejte tuto uzenou. Je jedinečná, výborná, a přitom tak jednoduchá. Přejeme dobrou chuť!
Jedna lžíce soli na litr vody a perfektní fermentace. Proč na tom opravdu u nakládaných okurek tak moc záleží?
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Krůtí játra jsou výbornou surovinou, která je plná živin. Vyzkoušejte tato dušená na špeku a s anglickou slaninou.
Chlupaté knedlíky jsou skvělým pokrmem, který se hodí na oběd i k večeři. Vyzkoušejte tyto s bůčkem, určitě si pochutnáte.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Toulavou gulášovou a uvařte si poctivou polévku z hovězího krku nebo kližky s brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Fazolovou polévku s klobásou a smetanou, která vás s kouskem chleba dokáže zasytit a zastoupit i hlavní jídlo.











