Řízek z bůčku? Faktem je, že jde o nesmírně lahodné jídlo, které je sice trochu tučnější, ale o to chutnější. Mohu s klidem říct, že jsou to nejšťavnatější řízky.
Klasický český recept s postupem na všechny jeho součásti rozhodně patří na nedělní stůl. Maso, špenát a bramborové knedlíky zasytí a chutnají báječně.
Těžko hledat větší českou klasiku než knedlo zelo vepřo – v tomto případě bůček. To je takové srdce české kuchyně na talíři.
Jídlo, které stojí za hřích podle tohoto receptu si zamilují všichni masožrouti. Zkuste také nevšední bramborovou kaši jako přílohu.
Bůček je výjimečné maso a víte, jak nejlépe chutná? Pořádně opečený, s bramborovým knedlíkem a kyselým zelím. Vyzkoušejte!
Připravte si domácí zavařené vepřovky podle tohoto jednoduchého postupu. Domácí je domácí a u zavařeného vepřového masa to platí na 100 %. Výběr kvalitního masa je totiž klíčový.
Udělejte si dlouhotrvající svačinku, večeři nebo ingredienci na další vaření. Připravte si s námi zavařené vepřové.
Chlupaté knedlíky jsou skvělým pokrmem, který se hodí na oběd i k večeři. Vyzkoušejte tyto s bůčkem, určitě si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem na ďábelský bůček s výjimečnou chutí! Žádné pečení, pouze přirozená úprava masa.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento vynikající pečený bůček a recept čtěte celý, aby jste neopomněli bůček připravit 5 dní dopředu.
Vepřový bůček, jak již název napovídá, najdete na boku prasete. Je charakteristický vyšším obsahem tuku, což mu dodává šťavnatost a výraznou chuť. Díky tomu je bůček celosvětově hojně využívaný zejména na pečení či pomalé dušení.











