Bábovka je jednoduchá, rychlá a velmi chutná. Hodí se jako pečení na cesty i ke kávě. Upečte šlehačkovou bábovku podle tohoto snadného receptu s postupem.
Velmi snadný jablečný koláč s vůní vanilky se hodí ke kávě, čaji i odpolední svačince. Šťavnatý a lahodný koláč upečete do hodiny podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Křupavé domácí rohlíky ke snídani nejsou vůbec žádné sci-fi. Zvládnete je upéct snadno podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Drobenkový koláč podle tohoto postupu krok za krokem je rychlý a univerzálně použitelný pro všechny druhy ovoce, ze kterého se koláče běžně pečou.
Šťavnaté těsto s mrkví a ořechy se svěží polevou se zakysanou smetanou a citrónem upečete podle našeho postupu krok za krokem velmi snadno. A věříme, že si ho zamilujete.
Chléb je základem lidského jídelníčku odnepaměti, jeho historie sahá až do doby před 14 400 lety, kdy byly v oblasti dnešního Jordánska nalezeny zbytky plochých nekvašených placek z divokých obilovin. Postupem času se příprava chleba zdokonalovala; starověcí Egypťané připravovali chléb z naklíčených obilnin umletých mezi kameny.
Domácí chléb má oproti koupenému mnoho benefitů. Od trvanlivosti po křupavost. Navíc tento připravíte pouze s pomocí hrníčku bez vážení. Prohlédněte si tento recept s postupem a překvapte svoji rodinu čerstvým domácím pečivem.
Arašídové sušenky se hodí k odpolední kávě, nebo jako lehká svačina. Děti i dospělí je milují hlavně kvůli jejich jednoduché přípravě Prohlédněte si recept s postupem na Sušenky z arašídového másla a nasekaných ořechů.
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Recept, Popis, Ingredience. Upečte si zdravější verzi kynutých buchet z celozrnné mouky, plněné tvarohem a ovocem. Povznesená česká klasika, dokonalost sama.