Pro utopence už nemusíte běhat do hospody, můžete si je připravit doma. Tyhle v pikantním nálevu jsou prostě luxusní.
Kuřecí maso v jemně pikantní omáčce připravené podle receptu s postupem kombinuje šťavnatá marinovaná prsa, paprikový základ s cibulí a svěží kopr, který zjemňuje pikantní tón omáčky a krásně ladí s rajčatovým pyré.
Chcete polévku, která vás doslova zahřeje i zasytí? Pak neváhejte a uvařte si kokosovo-kukuřičnou polévku podle Zdeňka Pohlreicha.
Kuřecí prsa zapečená se schwarzwaldskou šunkou, rajčaty a sýrem spojují šťavnaté maso, voňavou šunku a rozpečený sýr. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlou, efektní večeři, která chutná i vypadá skvěle.
Kuřecí stehna s tureckou marinádou spojují šťavnaté maso, voňavé koření a pečené zelí v jednom pekáči. Recept podle dědy, který voní domovem a poctivým vařením.
Super rychlá večeře nebo výživné jídlo při dietě či nemoci. Ideální recept pro vegany s jednoduchým postupem.
Bůček je výjimečné maso a víte, jak nejlépe chutná? Pořádně opečený, s bramborovým knedlíkem a kyselým zelím. Vyzkoušejte!
Zpracujte své podzimní úlovky z lesa. Naložte houby do octa s koprem a česnekem podle tohoto postupu. Skvělá pochoutka k masu i na obloženou mísu.
Kuřecí stripsy k nám přišly z amerických bister a fastfoodů a velkou část z nás si získaly. Upečte je v troubě a zbavte se tak přebytečného tuku podle tohoto receptu s postupem.
Dejte si pořádnou dávku vitamínů ve skvělé výživné polévce ze zelí, brambor a fenyklu podle tohoto receptu s postupem. Hotová je za pár chvil a chutná skvěle.
Při pomyšlení na tyto zapečené cuketové hranolky se mi sbíhají sliny. Patří mezi oblíbené recepty ze seriálu „Co připravit z cukety“. Cuketové hranolky s čedarem z trouby jsou nejen výborné, ale i zdravější než klasické bramborové hranolky z fritézy.











