Nechce se vám vařit nálev zvlášť, rovnou byste chtěli okurky naložit? Tak je zkuste bez nálevu, ten vytvoříte přímo při nakládání.
Nevíte, co se zbytky, které máte v ledničce? Připravte si zapečené šunkofleky – taková jednoduchá recyklace chutí z ledničky. Stačí vám těstoviny, nějaká uzenina, sýr, vejce a koření.
Jak je nejlépe využít houby? Rozhodně neuděláte chybu, když je spojíte s jemnými plátky hovězí roštěné a uvaříte si hovězí na houbách.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.
Čočka na kyselo je klasika. Vyzkoušejte ji trochu jinak s těstovinami nebo i jinou přílohou, díky které se ještě více zasytíte.
Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
Dopřejte si romantickou večeři nebo oběd s vepřovou kapsou a zelím. Pochutnají si na ní nejen zamilované hrdličky, ale i celá rodina.
Pořádný hovězí vývar je lékem na všechny neduhy. Připravte si ho i vy s domácí zavářkou, která chutná výborně.
Křupavá a šťavnatá kachní prsa nejsou žádná věda. Vyzkoušejte náš recept s postupem krok za krokem, podávejte s rýží a pomerančovou omáčkou. Mňam!
Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
Vyzkoušejte lahodný recept pocházející z Řecka – Stifado. Jedná se o výborný pokrm, který můžete servírovat ve všední dny i příležitostně.