Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
Večeře nebo oběd z jednoho pekáče – pečeme vepřový vějíř připravený z kotlety a k tomu brambory. Stane oblíbenou stálicí ve vašem rodinném menu.
Udělejte si řízečky, po kterých se budete olizovat až za ušima. Vídeňské vepřové řízky s lehkým, lákem ochuceným bramborovým salátem.
Chuťovka z plechu – bramborové plátky se sýrovou zlatavou krustičkou. K tomu dip podle chuti. Brambory jsou univerzální a dají se připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte tento nový – bramborové plátky na strouhaném sýru.
Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
Uvařte si segedín, jedinečný guláš, který vás nikdy nezklame. Je jednoduchý a s houskovými knedlíky naprosto skvostný.
Nechce se vám vařit nálev zvlášť, rovnou byste chtěli okurky naložit? Tak je zkuste bez nálevu, ten vytvoříte přímo při nakládání.
Nevíte, co se zbytky, které máte v ledničce? Připravte si zapečené šunkofleky – taková jednoduchá recyklace chutí z ledničky. Stačí vám těstoviny, nějaká uzenina, sýr, vejce a koření.
Jak je nejlépe využít houby? Rozhodně neuděláte chybu, když je spojíte s jemnými plátky hovězí roštěné a uvaříte si hovězí na houbách.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.











