Smažené maso je oblíbené snad ve všech koutech světa. Zdokonalit ho můžete obyčejným tukem na smažení. Návrat k sádlu má své opodstatnění. Prohlédněte si recept s postupem na tyto rošťáky, neboli smažené plátky masa.
Jemné plíčky a srdce na smetaně jsou v tomto podání fantastické! Díky receptu, předávaného po generace, si skvěle pochutnáte.
Kimchi neboli fermentovaná zelenina se podává k masitým i jiným jídlům ve formě salátu a je považováno za hodně zdraví prospěšný pokrm. Podle našeho receptu a postupu si tuto zdravou lahůdku snadno připravíte doma. Prohlédněte si recept s postupem na Domácí korejské Kimchi.
Rajčatové čatní: Samotný proces vaření chutney je aromatickým zážitkem – směs voní po koření, cibuli a jemně nakyslém sladovém octu. Prohlédněte si recept s postupem na chutney ze zelených rajčat.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Jak na květákový mozeček? Tento recept na květák s vejci a cibulí je rychlý, jednoduchý a chutný způsob, jak si užít zdravé jídlo z květáku, které není náročné na přípravu.