Nadýchané a křupavé bramboráky, přitom bez zbytečné mouky. Přinášíme recept na přirozenou variantu tradiční smažené pochoutky.
Vyzkoušejte lahodný recept pocházející z Řecka – Stifado. Jedná se o výborný pokrm, který můžete servírovat ve všední dny i příležitostně.
Prohlédněte si recept s postupem na rychlý a snadný oběd Kuře se zeleninou a rýží, které vám vytvoří zahraní pohodu na talíři.
Květák právem patří mezi stálice české kuchyně. Řekněme si ale po pravdě: Stále stejné recepty jsou někdy poněkud fádní. Právě proto jsme tu my s naší novinkou, v níž jsme tuto báječnou zeleninu doplnili voňavým čedarem.
Ani se nenadějeme a nastane sezóna sběru zelí, tedy pokladu plného vitaminů a schopného „vyrobit“ zdravá probiotika. Ať už si jej nakládáte sami, nebo kupujete hotové v obchodě, recept na jeho využití se vždy hodí.
Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.