Polévka je grunt. Dopřejte si také vitamíny a zahřejte se během sychravých dnů bramborovo-pórkovou polévkou se slaninou podle našeho receptu s postupem.
Česneková omáčka dokáže vypálit červa. Co teprve, když ji doplníte o lahodné uzené a dokonale nadýchaný knedlík s libečkem?
Máte chuť na něco zdravého, vydatného a výživného? Pak si uvařte kedlubnovou polévku, která je výtečná a zdravá!
Někdy je lepší bezmasá varianta a u těchto karbanátků je to na sto procent. Užijte si květákové karbanátky s bramborovou kaší.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Nadýchané a křupavé bramboráky, přitom bez zbytečné mouky. Přinášíme recept na přirozenou variantu tradiční smažené pochoutky.
Vyzkoušejte lahodný recept pocházející z Řecka – Stifado. Jedná se o výborný pokrm, který můžete servírovat ve všední dny i příležitostně.
Prohlédněte si recept s postupem na rychlý a snadný oběd Kuře se zeleninou a rýží, které vám vytvoří zahraní pohodu na talíři.
Květák právem patří mezi stálice české kuchyně. Řekněme si ale po pravdě: Stále stejné recepty jsou někdy poněkud fádní. Právě proto jsme tu my s naší novinkou, v níž jsme tuto báječnou zeleninu doplnili voňavým čedarem.
Ani se nenadějeme a nastane sezóna sběru zelí, tedy pokladu plného vitaminů a schopného „vyrobit“ zdravá probiotika. Ať už si jej nakládáte sami, nebo kupujete hotové v obchodě, recept na jeho využití se vždy hodí.
Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.











