Aromatický rozmarýn dodává masu krásnou vůni, brusinky přinášejí jemnou sladkokyselou kontrastní chuť. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový steak z kotlety!
Vepřové závitky se zelím z červené cibule jsou dokonalým propojením tradičních chutí s jemně moderním nádechem. Prohlédněte si recept s postupem na toto luxusní jídlo!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto osvěžující a výživnou studenou třešňovou polévku plnou ovoce.
Tato skvostná masová roláda s nasládlou cibulí je úžasným pokrmem, obzvláště v kombinaci s decentní pepřovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na cibulovou roládu s pepřovou omáčkou.
Carské jídlo z hovězího masa, pojmenované po šlechtickém rodu z 19. století – Stroganov. Výtečné jídlo z pravé svíčkové nebo roštěnce, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si tento recept i s postupem.
Tuto vynikající kuřecí roládu doplňují 2 mimořádné přílohy. Fenomenální cibulová omáčka a luxusní bramborové pavé, které si u nás proráží cestu na naše talíře. Prohlédněte si recept s postupem na tuto bezva kombinaci.
Nová moderní varianta kapra na černo je Kapr pečený na sladko. Vyzkoušejte tuto novou chuť a jako příloha by stačila klidně zelenina upečená s kaprem. Prohlédněte si recept s postupem na Kapra pečeného na sladko – kulinářský zážitek.
Hovězí Stroganov: Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak se hodí jak k bědu jako hlavní jídlo, tak k večeři, ale zrovna i na slavnostní příležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak.
Recept na hovězí guláš s mrkví – je ideální nejen na běžný oběd, ale také na slavnostní příležitosti, kdy chcete pohostit přátele něčím opravdu poctivým. Prohlédněte si recept s postupem na hovězí guláš s mrkví.
Recept na rychlý oběd nebo večeři na kterých si pochutnáte. Krkovička na víně se zeleným chřestem, příprava do 30 minut. Rychlý recept.
Tento pokrm spojuje jednoduchost s neuvěřitelnou chutí a díky své rychlé přípravě je ideální pro rodinnou večeři a večeři s přáteli. Prohlédněte si recept s postupem na bagety plněné italskou klobásu.