Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí špecle s hovězím ragú a uvařte toto jídlo jako luxusní pohoštění pro své přátele, či na rodinnou oslavu.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Pochutnejte si na historicky přesně zpracovaném kuřeti připraveném na způsob bažanta a prohlédněte si tento šlechtický recept i s postupem!
Poctivá domácí pečená krkovička s hlávkovým zelím, červeným vínem a bramborovým knedlíkem – tradiční slavnostní jídlo! Prohlédněte si recept s postupem.
Dozlatova upečená husa se zelím a knedlíkem a k tomu dobré pivo. Já husu nepeču pouze na Martina, proto si se mnou prohlédněte recept s postupem na husičku s lučinovým knedlíkem, který ocení nejen diabetici, ale všichni milovníci zdravější kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem na vepřové závitky se zelím z červené cibule a karlovarským knedlíkem! Zažijete dokonalou symfonii chutí.
Aromatický rozmarýn dodává masu krásnou vůni, brusinky přinášejí jemnou sladkokyselou kontrastní chuť. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový steak z kotlety!
Vepřové závitky se zelím z červené cibule jsou dokonalým propojením tradičních chutí s jemně moderním nádechem. Prohlédněte si recept s postupem na toto luxusní jídlo!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto osvěžující a výživnou studenou třešňovou polévku plnou ovoce.
Tato skvostná masová roláda s nasládlou cibulí je úžasným pokrmem, obzvláště v kombinaci s decentní pepřovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na cibulovou roládu s pepřovou omáčkou.
Carské jídlo z hovězího masa, pojmenované po šlechtickém rodu z 19. století – Stroganov. Výtečné jídlo z pravé svíčkové nebo roštěnce, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si tento recept i s postupem.