Masová směs, která z obyčejných topinek udělá neobyčejné jídlo s mexickým nádechem. Rychlá a snadná večeře nebo pohoštění k pivu v receptu s postupem krok po kroku.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Pokud patříte mezi milovníky ostřejších jídel a topinek, tento recept je přesně pro vás. Recept s postupem na ďábelské topinky – tedy pikantní masovou směs na topince.
Čína po česku se sice neřídí přesnými pravidly asijské kuchyně, i tak chutná senzačně! Připravte ji podle tohoto osvědčeného receptu krok po kroku.
Tatarák bez masa, zato s pořádnou náloží hub povznese vaše topinky na vyšší úroveň. Udělejte si ho do zásoby podle našeho receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh s americkými brambory a uvařte toto jídlo jako kompletní oběd pro opravdové gurmány, kteří milují pálivou chuť, kterou znají z minulosti.
Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.
Gulášové koření není žádná věda. Základním stavebním kamenem každého guláše i gulášové polévky je vždy dobře připravený cibulový základ a správné koření. Právě tahle…
Česká čína je klasika, která se u nás rozmohla hlavně v 80. a 90. letech. Zavzpomínejte na tu skvělou chuť křehoučkého masa.
Výborná a rychlá večeře s nádechem te-mex kuchyně. Připravte si do hodiny kuřecí směs v pikantní zeleninové omáčce podle tohoto jednoduchého postupu.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.