I bezlepkáři si mohou přijít na své, když dostanou chuť na pořádný chleba. Vyzkoušejte tento z bezlepkového kvásku.
Jemnou hrachovou kaši podle tohoto receptu uvaříte do hodiny a s párkem nebo buřtem si na ní skvostně pochutná celá rodina.
Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
Křupavý, voňavý chléb s máslem, sádlem nebo marmeládou. Nebo přikusovat k polévce. Dokážete si ho upéct sami doma podle tohoto postupu.
Masová směs, která z obyčejných topinek udělá neobyčejné jídlo s mexickým nádechem. Rychlá a snadná večeře nebo pohoštění k pivu v receptu s postupem krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí chléb ze žitné a hladké mouky s kmínem, který vám připomene chvíle domácí pohody.
Dobrý chléb, to je víc než jen pečivo – je to vůně vzpomínek třeba na babičku, která nám jej krájela na „housátka“, je to hřejivý pocit domova a poctivá chuť, která nemůže omrzet. Upéct si jej sami znamená provonět si dům nezaměnitelným aroma.
Nápadité spojení asijských tónů s českým bramborákem vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku. Ideální pohoštění k pivu.
Existují potraviny, které nalezneme ve všech koutech světa. Chléb je jednou z nich. Samozřejmě má různé podoby. V našich končinách nejčastěji narazíme na tmavší pecen nebo šišky, jinde zase preferují bílé pečivo, leckdy i nasládlé, součástí některých kuchyní bývají rozličné placky.
Prohlédněte si recept s jednoduchým postupem krok za krokem na podmáslový chléb a vraťte se k voňavým kořenům pečení domácího chleba. Určitě vám zachutná.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí bochník chleba ze špaldové celozrnné mouky, přesně takový, jaký pekli naši předci!











