Prohlédněte si recept s postupem na Božský dort – kombinace medu a kysané smetany, který je méně sladký a více nadýchaný než klasický medovník!
Vepřových rolád existuje velké množství, ale ta dokonalá rozhodně zapadá do tohoto receptu. V kombinaci s tradiční oravskou slaninou a bylinkami je opravdové gastro unikum. Recept s postupem uvidíte zde.
Prohlédněte si recept s postupem na Černobíly dort šachovnice, který má velice zajímavý vzhled i chuť.
Prohlédněte si recept s postupem na okouzlující Harlekýn dezert na plech – kakaový korpus, světlý krém, šlehačka dvou barev – dokonale jemné chutě!
Máte rádi pizzu a uvažujete, že byste si ji zkusili připravit doma, ale nemáte recept? Zkuste postupovat podle našeho receptu krok za krokem – připravíte těsto a ingredience zvolíte podle chuti.
Máte rádi salát caprese? A hledáte recept a postup na podobný salát, ale povýšený na maximální chuť? Připravte si rajčatový salát s burratou a bazalkou – postup přípravy i s video receptem.
Recept s postupem na staročeskou polévku. Bramboračka s houbami nebo bez hub nemá chybu. Sytá polévka, která zahřeje v chladnějších dnech.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Litý koláč je rychlou a jednoduchou verzí moučníku s jemně nadýchaným těstem do kterého je možné přidat jakékoliv ovoce. V našem případě byly použity meruňky a jahody a na povrchu žmolenka. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý ovocný koláč se žmolenkou.
Kombinace těstovin tagliatelle a orestovaných krevet. Hlavní chod, který připravíte do 30 minut. Je lehký na přípravu a vtáhne vás do středomořské kuchyně.
Žemlovka s tvarohem a restovanými jablíčky je letité jídlo, které dělávali už naše babičky, ale léty je zmodernizovaná a v novém kabátku. Prohlédněte si recept s postupem na Žemlovku s tvarohem a smaženými jablíčky.