Když dozrávají cukety, nevíme co s nimi. Vyzkoušejte tento recept s postupem krok za krokem na tuhle cuketovou buchtu, kterou si zamilujete a na cuketovou sezónu se vždy budete těšit.
My Češi jsme zkrátka národem houbařů. Také někdy přemýšlíte, kam ještě své „úlovky“ použít? Například kuře na zelenině je (ale nejen) se žampiony přímo božské!
Sezóna voňavých jahod stále trvá, recept na nepečený dort se vám jistě bude hodit! Kombinace se smetanou a jemnou vanilkou je právem oblíbená, chutná a voní prostě dokonale.
Jablíčky se nám v létě a na podzim zahrady i volná příroda jen hemží. Proč toto oblíbené ovoce nevyužít na voňavý a šťavnatý dezert?
Výrazná nakyslost a omamná vůně – to jsou znaky oblíbené rebarbory. Skvělá je do koláčů, džemů nebo kompotů.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto malé kousky sladkého nebe a upečte na dětskou letní párty tyto krásné a vynikající sněhové pusinky.
Upečte si tradiční koláč s rybízem, který kouzlí celou rodinu. S naším receptem ho zvládnou i ti méně zkušení kuchtíci
Na zahradách právě dozrávají voňavá rajčátka, a tak přichází na řadu otázka vpravdě nerudovská: Co s nimi.
Domácí langoše jsou opravdovou pochoutkou, ale už jste vyzkoušeli ty cuketové? Navíc bez kynutí? Tak hurá na to!
Máte chuť na zdravou a netradiční, ovšem vynikající podobu oblíbených marshmallows? Do výroby těch našich pusinek můžete s trochou opatrnosti zapojit i děti! Budou to mít jako prázdninový zážitek.