Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí chléb ze žitné a hladké mouky s kmínem, který vám připomene chvíle domácí pohody.
Dobrý chléb, to je víc než jen pečivo – je to vůně vzpomínek třeba na babičku, která nám jej krájela na „housátka“, je to hřejivý pocit domova a poctivá chuť, která nemůže omrzet. Upéct si jej sami znamená provonět si dům nezaměnitelným aroma.
Existují potraviny, které nalezneme ve všech koutech světa. Chléb je jednou z nich. Samozřejmě má různé podoby. V našich končinách nejčastěji narazíme na tmavší pecen nebo šišky, jinde zase preferují bílé pečivo, leckdy i nasládlé, součástí některých kuchyní bývají rozličné placky.
Prohlédněte si recept s jednoduchým postupem krok za krokem na podmáslový chléb a vraťte se k voňavým kořenům pečení domácího chleba. Určitě vám zachutná.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí bochník chleba ze špaldové celozrnné mouky, přesně takový, jaký pekli naši předci!
Prohlédněte si 8 tipů na chyby, kterým se vyhnout, chcete li, aby váš Chlebík byl upečený ke spokojenosti, krásný, měkkoučký a křupavý.