Kuřecí stripsy k nám přišly z amerických bister a fastfoodů a velkou část z nás si získaly. Upečte je v troubě a zbavte se tak přebytečného tuku podle tohoto receptu s postupem.
Na mlékovou polévku vzpomínáme ze školní jídelny. Jestli jsou vaše vzpomínky dobré, oceníte tento jednoduchý recept krok po kroku.
Prohlédněte si originální recept s postupem na plněnou papriku po zahradnicku pečenou v kastrůlku v pečence! Jídlo se silným zeleninovým základem. Spousta masa i zeleniny a ta neodolatelná chuť.
Domácí marmeláda povýší vaše cukroví nebo palačinky na novou úroveň, protože domácí je domácí. Připravte ji podle tohoto postupu.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Co si upečete doma, je vždy lepší, než co koupíte v obchodě. U pečiva to platí obzvlášť. Osvojte si umění pečení domácích kaiserek podle tohoto jednoduchého postupu krok za krokem.
Poctivá dršťková polévka vyžaduje své, aby krásně voněla a dršťky byly měkké. Co to je? Dozvíte to se v tomto receptu s postupem krok za krokem.
Francouzské brambory jsou někdy neprávem opomíjené jídlo se zdravým základem a skvělým výživovým potenciálem. Připravte je podle tohoto receptu krok za krokem a pochutná si celá rodina!
Šulánky s mákem připomínají nejen školní jídelnu, ale i sladké obědy z dětství. A dokonce je můžete připravit i na slano. Stačí umět správné těsto podle tohoto postupu krok za krokem.