Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Piškotová roláda stručně, jasně a rychle. Roládu si můžete připravit na tisícero způsobů. Máte doma mascarpone, smetanu a marmeládu? Upečte si tuto roládu s krémem a stracciatellou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na marmeládu z rajčat, která je zapomenutým pokladem domácí kuchyně a v moderní gastronomii považována za speciální delikatesu.
Lahodné podmáslové řezy z mascarpone na plech nebo působivý dort? S tímto receptem s postupem krok po kroku dokážete upéct obojí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kefírovou bublaninu s ovocným džemem a během chviličky si můžete dopřát vláčnou a lahodnou pochoutku.
Prohlédněte si recept na vdolečky z majonézového těsta s tvarohovou náplní a džemem a nabídněte je svým přátelům. Nikdo neuvěří, že jsou opravdu z majonézy.
Prohlédněte si recept s postupem na jablečné millefeuille a nahlédněte do sladké a tradiční francouzské kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ledvinky a jiné vnitřnosti a obnovte tento často podceňovaný poklad české kuchyně.
Prohlédněte si recept s postupem na kytičky z kynutého těsta – rozkvetlé a křupavé, které připomínají rozkvetlou louku a už svým vzhledem lákají k zakousnutí.
Tradiční pečení sladkých dezertů v Čechách zahrnuje rozhodně i záviny. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý závin se čtyřmi neodolatelnými náplněmi!