Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
vé zelí je košťálová zelenina, jejíž historie sahá až do dob starověkých civilizací. Věřili byste tomu, že jej staří Římané využívali i pro léčebné účely? Prohlédněte si recept na tento nejlepší zelný salát jaký znám…
Česká specialita podle čínské receptury během pár minut. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové švejžužu!
Salát ze špičatého zelí se slaninou je dokonalou kombinací jednoduchosti a výrazné chuti. Prohlédněte si recept s postupem!
Zelný salát bez zavařování je skvělým příkladem, jak lze uchovat čerstvost a přirozené chutě zeleniny bez složitých postupů. Prohlédněte si recept s postupem na zelný salát bez zavařování, který vydrží celou zimu.
Jednoduché smažené placky z čerstvého zelí jsou křupavé a lahodné jídlo k večeři pro celou rodinu. Staročeská klasika, která nezklame! Prohlédněte si recept s postupem na zelné placky. Případně v textu najdete i další recepty na zelňáky a zelné placky pro Vaší inspiraci.
Příprava zelného salátu je snadná a výsledek potěší svou svěžestí a chutí. Tento jednoduchý zelný salát s octovou zálivkou je ideální volbou, když chcete připravit něco rychlého, chutného a zdravého jako přílohu.
Holubky, neboli plněné zelné listy, jsou ideální pro rodinné večeře a slavnostní příležitosti, kdy chcete připravit něco výjimečného. Tento pokrm je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí připravit něco výjimečného a zároveň chutného.
Zelný koláč upečený z palačinek, dušeného zelí a zálivky ze zakysané smetany. Každá palačinka je pomazaná sýrem Ricotta. Prohlédněte si recept s postupem na zelný koláč z palačinek.
Vyzkoušejte tento lahodný kastrol a užijte si skvělou večeři s rodinou. Zapečený kastrol se zelím, mrkví a mozzarellou.