Svíčková na smetaně s pomalu pečeným masem. Vrstvy chutí, které spojují sladkost zeleniny, brusinky a jemnou smetanu podle našeho receptu s postupem.
I tradiční ruská kuchyně má své poklady. Vyzkoušejte tenhle Stroganov z hovězího masa a s houbami. Dobrou chuť!
Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
Pho Bo je tradiční vietnamský hovězí vývar, který postaví na nohy opravdu každého! Trpělivost se každopádně vyplatí, uvařit tuto polévku sice trvá déle, ale s naším receptem s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
My ji doma milujeme – je náročná, chce svůj čas, ale stojí za to. Prohlédněte si recept s podrobným postupem krok za krokem na svíčkovou na smetaně a zkuste podle něj uvařit tuto královnu českých omáček.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na steakovou parádu s pepřovou omáčkou a poctivými hranolkami. Určitě tomuto jídlu sami neodoláte, jak je skvělé.






