Klasika, kterou si můžete připravit i svátečně, protože báječně chutná. Navíc je jednoduchá na přípravu. Tak hurá do toho!
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Vepřová panenka je velmi oblíbeným masem, ke kterému se hodí jakákoliv příloha. Vyzkoušejte tyto domácí hranolky.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Výborné řízky, na kterých místo trojobalu najdete pikantní těstíčko. Zkuste je podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kotlety z telecího hřbetu s červeným Chimichurri a uvařte luxusní oběd z telecího masa a Jihoamerické chimichurri rojo.
Nevíte co uvařit k obědu? Prohlédněte si recept s postupem na tuto kuřecí směs s hranolkami a vychutnejte si klasiku z hospodského repertoáru!
Aromatický rozmarýn dodává masu krásnou vůni, brusinky přinášejí jemnou sladkokyselou kontrastní chuť. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový steak z kotlety!
Krůtí maso se opéká dozlatova a následně se dusí se směsí barevné zeleniny. Tento pokrm je vhodný jako hlavní jídlo k obědu i k večeři. Prohlédněte si recept s postupem na krůtí se zeleninou a arašídy.
Jak si připravit skvělé a křupavé hranolky v pohodlí domova vám prozradí dnešní článek. Sepsali jsme několik základních pravidel, která stačí při přípravě dodržovat. Pak se povedou a budou lepší než ty kupované.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pokrm vepřová směs z kýty se žampiony, paprikou a zelenou cibulkou. Podávaná s hranolkami a rýží, který se vám bude hodit ke skvělé a rychlé večeři.