Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Prohlédněte si recept s postupem na rychlý a snadný oběd Kuře se zeleninou a rýží, které vám vytvoří zahraní pohodu na talíři.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí feferonkový salát se sýrem a přepočítejte si množství na vámi požadovanou porci. Dávka je určena na 10 kg salátu!
Zbyla vám rýže a nějaká ta zelenina? Tak si připravte rýžový salát, zdravou pochoutku vhodnou jako oběd, večeři nebo i jen tak ke svačině.
Šťavnaté a krásně propečené maso, takové najdete v kuřecí roládě, která se peče ve formě srnčího hřbetu. Ochutnejte i vy tuto dobrotu podle postupu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Karbanátky zlatavé jako sluníčka na poli a překvapte své děti přípravou tohoto lahodného a lehkého letního pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou tuňákovou pomazánku s grácií slaného větru, protože když jí namícháte, připomene vám svojí svěžestí vůni a chuť moře.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cikánskou pečeni dušenou v kastrolu s omáčkou z rajčat a papriky. Podávejte s rýží smíchanou se zeleným hráškem.
Masová sekaná plněná omeletou představuje zajímavou kombinaci dvou oblíbených jídel – sekané, která je klasikou české kuchyně, a nadýchané omelety, jež přidává pokrmu vláčnost a jemnou texturu.
Bramborový salát je stálicí slavnostních tabulí, nejen české, ale celé středoevropské kuchyně. Prohlédněte si recept a přísadu, kterou třeba do svého salátu nepoužíváte a vyzkoušejte.