Pokud máte nadbytek ovoce ze zahrádky, tak ho zpracujte podle našeho receptu na tuto hruškovo-jablečnou přesnídávku bez chemie.
Receptů na rychlé buchty není nikdy dost. Tento recept s postupem si uložte na chvíle pečení v časové tísni.
Hledáte starý zapomenutý recept na nezvyklou a přitom velice chutnou přípravu zelí? Máte rádi spojení sladké a slané chuti? Tak to zkuste ochutnat právě hruškové zelí.
Vzpomeňte si na staré časy a pojďte si upéct tento skvělý závin z kynutého těsta, který je naplněný náplní ze zralých hrušek, případně ořechů a rozinek v rumu.
Velmi snadný jablečný koláč s vůní vanilky se hodí ke kávě, čaji i odpolední svačince. Šťavnatý a lahodný koláč upečete do hodiny podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.
Recept s postupem krok za krokem na hruškový koláč s karamelovou polevou. Francouzská inspirace pro slavnostní i běžné chvíle, vláčné těsto a výrazná chuť hrušek.
Pečený čaj se hodí nejen v chladných zimních měsících, pochutnáte si na něm kdykoliv. Tak si ho s námi připravte podle postupu krok za krokem.
Co se tak vrátit k tradičnímu pečení? Prohlédněte si recept s postupem na tento kynutý hruškový koláč, který chutná jako za starých časů!
Lahodný hruškový koláč s výbornou ovesnou drobenkou se skořicí. Rychlý koláč upečený za 30 minut. Pochutná si zaručeně celá rodina.











