Jednoduchý recept s postupem na křehké těsto naplněné jablky, které má tradici už z první poloviny 20. století vás určitě dostane.
Jablíčka neodmyslitelně patří k podzimu, a tak si z nich můžete připravit tento jednoduchý hrnkový koláč s vůní skořice.
Jablečný štrůdl nikdy nezklame, vyzkoušejte tuto verzi v podobě buchty na plech. Je to rychlovka a přímo výborná!
Jablečný koláč jedna báseň – jemný a vláčný, podle tohoto receptu s nádechem francouzské tradice si jej zamilujete.
Voňavý koláč s jablečnou náplní podle tohoto receptu s postupem je ideální na sváteční podzimní stůl. Upečte ho z kyselejší odrůdy, to mu dodá říz, ze sladších jablíček jej zase mají raději děti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající jablečný koláč se sněhovou čepicí, protože se v něm snoubí všechno jen to nejlepší, co máme všichni rádi.
Sezóna jablek začíná, a tak se jistě hodí oprášit i recepty, které zkrátka fungují po staletí. Máte rádi hraběnčiny řezy? Jejich zrychlenou variantu bez mražení těsta.
Velmi snadný jablečný koláč s vůní vanilky se hodí ke kávě, čaji i odpolední svačince. Šťavnatý a lahodný koláč upečete do hodiny podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Jablíčky se nám v létě a na podzim zahrady i volná příroda jen hemží. Proč toto oblíbené ovoce nevyužít na voňavý a šťavnatý dezert?
Nadýchaný piškot se svěží vrstvou jablek a smetanovým krémem, to celé posypané strouhanou čokoládou. Podle tohoto postupu krok po kroku to zvládne i začátečník.
Sezóna jablek u nás právě začíná, a tak si užíváme jejich vůni, šťavnatost i chuť. Ve spojení se skořicí tvoří tyto plody báječný základ pro oblíbené dezerty.











