Prohlédněte si recept s postupem na větrník na plech s krémem a jahodami.
Pro milovníky tvarohových zákusků a dezertů: Výborné míša řezy doplněné jahodami. Hodí se třeba jako dezert po nedělním obědě. Se skvělým kafíčkem a neslazenou šlehačkou je to dokonalá sladká tečka. Prohlédněte si recept s postupem na jahodové míša řezy.
Recept na bublaninu, který je vylepšený o mandlovou mouku, která dodává této buchtě jemnou chuť. Pečeme v dortové formě, jahody dáváme i do těsta a na povrch. Povedená jahodová bublanina, po které se ihned zaprášilo.
Měla jsem chuť na ovocné knedlíky, tak jsem rovnou připravila verzi tvarohových knedlíků s jahodami. Jestli jste na ně také dostali chuť, prohlédněte si recept s postupem na moje domácí ovocné knedlíky a hurá do vaření.
Prohlédněte si recept s postupem na Ovocný koláč s ovocem, zakysanou smetanou a Salkem – osvěžující chuť ovocného zákusku.
Pořádně jahodový dort se želatinou vypadá i chutná svěže a čerstvě, pokud jej připravíte z čerstvých ingrediencí a podáváte v den přípravy. Prohlédněte si recept s postupem na Pořádně jahodový dort se želatinou.
Šátečky z listového těsta s pudinkem a ovocem: Snadné a rychlé pohoštění připravené z listového těsta a bobulovitého ovoce, které přijde k chuti k čaji nebo kávě každému z nás. Prohlédněte si recept s postupem na Šáteček z listového těsta s vrstvou ovoce.
Jestliže chcete zažít symfonii chutí, tento nepečený dort s ovocem Vás plně uspokojí. Je připravený ze samých dobrot – z tvarohu, jahod, borůvek a malin. A jako bonus – nebude se cítit přecpaní díky jeho lehkosti a nadýchanosti.
Tvarohové lívance jsou skvělým receptem na sladkou snídani nebo nadýchaný dezert. Je to rychlý recept, který milují děti. Natočila jsem i video s postupem, jak je připravuji u nás doma. Servírujeme s bílým jogurtem, čerstvými borůvkami a jahodami.
Jako dítě si pamatuji, že jsem v létě dostávala mléčný koktejl z jahod. Recept a postup na tuto ovocnou lahůdku jsem sepsala a nafotila.
Potěšte svou drahou polovičku snídaní do postele: nadýchané lívance s jahodovým žahourem. Recept je velmi jednoduchý a samotné jídlo má úžasné barvy. Jahody dnes seženete celoročně i čerstvé.