vé zelí je košťálová zelenina, jejíž historie sahá až do dob starověkých civilizací. Věřili byste tomu, že jej staří Římané využívali i pro léčebné účely? Prohlédněte si recept na tento nejlepší zelný salát jaký znám…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kuřecí salát, který je osvěžujícím a sytým pohoštěním hlavně v horkém létě, jestli pořádáte venkovní párty, nebo piknik v přírodě.
Česká specialita podle čínské receptury během pár minut. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové švejžužu!
Sekaná patří v českých domácnostech mezi oblíbené pochoutky. Snadno se připravuje, není náročná na čas, práci ani finance, navíc se dá pohodlně vzít i například na výlet. Zkusili jste si ale někdy poněkud nudnou klasiku trochu ozvláštnit?
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bavorské těstoviny se smetanovou omáčkou, klobáskami a sýrem a udělejte toto gurmánské jídlo pro své přátelé.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající a rychlé jídlo, připravené během půl hodiny a překvapte svojí rodinu skvělou večeří.
Bramborová kaše jako hlavní chod? Je to možné a navíc výjimečné. Prohlédněte si recept s postupem na pikantní zapečenou bramborovou kaši!
Díky své krémové konzistenci, bohaté chuti a snadné přípravě si ji oblíbí celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem na pastýřskou pomazánku se smetanou!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na masem nadupané bramborové koule. Budete překvapeni, jak skvělý a poutavý oběd dle dnešního receptu lze vytvořit.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…