Placky z vařených brambor jsou nejen úspornou, ale i velice chutnou obměnou klasických bramboráků. Můžete díky nim spotřebovat zbylé uvařené brambory nebo i kaši. Stačí přidat pár základních surovin, které má doma každý.
Prohlédněte si recept s postupem na rustikální tyrolské brambory a okuste kuchyni z vysokých hor! Pokrm je sytý a velmi snadný.
Drožďovka má své zaryté odpůrce i milovníky. Vyzkoušejte ji i vy a vězte, že si ji naprosto zamilujete. Dobrou chuť!
Nápadité spojení asijských tónů s českým bramborákem vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku. Ideální pohoštění k pivu.
Cuketa, oblíbená letní zelenina, si díky své jemné chuti a snadnosti přípravy získala srdce mnohých kuchařů a strávníků. Prohlédněte si recept na cuketo-bramboráky, které připravuji doma.
Zkombinovat vejce, uzené kuřecí maso, zeleninu a sýr v salátu, který je navíc rychlý a vypadá efektně, tedy znamená skvělý nápad přinášející chuť i zdraví.
Ať už chystáte večírek nebo jen rychlou večeři, rozhodně vyzkoušejte tyto chutné rybí tousty! Skvěle si pochutnají i ti, kteří běžně ryby moc nemusí.
Máte v plánu večírek, rodinnou oslavu či si chcete jen dopřát dobrou snídani? Prohlédněte si recept s postupem na tuto skvělou cibulovou pomazánku s lučinou!
Zapečené chlebíčky, jednohubky, veky, kanapky – i toto je recept z této skupiny. Zapečené chlebíky do trouby se směsí z mletého masa. Rychlá zaručená pochoutka.
Vajíčka tvoří základ snad všech světových kuchyní. Jsou jednou z nejběžnějších a zároveň nejvýživnějších surovin. Já je miluji jak v pomazánkách tak i salátech. Dnes tedy připravíme vaječný salát. Prohlédněte si recept s postupem.
Lehký a svěží salát, jako ideální kandidát do letních dnů, kdy nemáme chuť na žádné těžké jídlo. Jednoduché jídlo z hlávkového salátu, mrkve, cibulek a jogurtového dresinku je skvělým příkladem, že křupavost a svěžest lze spojit s jemnou sladkokyselou chutí.











