Perníčky jsou vánoční klasika, ale ne všechny recepty jsou to pravé ořechové. Vsaďte na ten náš, osvědčený generacemi. Jsou úžasné!
Perníčky, u kterých nemusíte čekat, než změknou a můžete je servírovat okamžitě? Není problém, podle tohoto receptu s postupem to zvládnete velmi jednoduše.
Máte rádi medovník? Pak tyhle kuličky budete milovat. Možná se neudržíte a budete uždibovat už při jejich přípravě.
Višňová kostka je klasika, kterou mají v každé cukrárně. Teď si na ní ale můžete pochutnat i doma, protože my máme recept!
Oves je skvělá obilovina plná vlákniny a bílkovin, upečte z něj sušenky podle tohoto receptu a máte zdravou svačinu.
Jablečný štrůdl nikdy nezklame, vyzkoušejte tuto verzi v podobě buchty na plech. Je to rychlovka a přímo výborná!
Sladké rolky, které potěší každý mlsný jazýček, to jsou tyhle křehké rohlíčky z kynutého těsta, ze smetany a s meruňkovým džemem.
Farské, farní, medové řezy. Upečte si dobrotu známou pod různými jmény. Základem jsou medové vrstvené pláty a poleva. Vypadají složitě, ale opak je pravdou.
Že je v jednoduchosti krása u tohoto moučníku platí na sto procent. Snadnou a rychlou citronovou buchtu, která je svěží a skvělá ke svačině i odpolední kávě, si podle tohoto receptu s postupem krok za krokem určitě zamilujete.
Jestli neznáte hoblovačky, pojďte se podívat o co se to vlastně jedná. Tyto krásně medové a křupavé kornoutky jsou snadné a výborné. Tak hurá na ně. Moje teta do nich přidávala i kmín – opravdu zajímavá chuť a vůně.
Nemáte čas ani váhu? Tak tenhle recept je přímo pro vás. Vyzkoušejte tenhle hrnkový koláč s ovocem a šlehačkovým krémem.











