Vepřová žebra byla dříve neprávem považována za méně hodnotný kus masa. Ve 20. století se však, zejména díky rozvoji mechanického chlazení, stala vyhledávanou delikatesou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Mini krémové dortíky z medového těsta plněné vanilkovým krémem a šlehačkou. Jsou úžasné.
Podívali jsme se tentokrát na recept na biskupský chlebíček podle mistra cukráře Josefa Maršálka. Skvěle se povedl a doporučuji si recept vyzkoušet.
Dokonale vláčná, nadýchaná a jednoduchá buchta s tajnou ingrediencí. Prohlédněte si recept s postupem a zjistěte, o co jde!
Ricottový chlebíček je zdravá alternativa běžného pečiva z bílé mouky. Prohlédněte si recept s postupem a vychutnejte si ho s máslem nebo avokádovým dipem!
Medové řezy s krémem a rybízovou náplní jsou dokonalou kombinací sladkého medového těsta, jemného máslového krému a osvěžující rybízové marmelády. Prohlédněte si recept s postupem a dejte věci do pohybu!
Připravte svoje výjimečné pohoštění pro své milované s těmito cupcakes ve tvaru srdíček! Prohlédněte si recept s postupem na valentýnské cupcakes a udělejte ostatním radost.
Vláčná kakaová buchta s jemným tvarohovým suflé, která vás nadchne svou chutí a jednoduchou přípravou. Vyzkoušejte tuto prošívanou deku s kakaovým těstem a tvarohovou mřížkou.
Základem klasických lívanců je těsto, které se skládá z mouky, mléka, vajec a špetky soli. V našem receptu jej ale obohatíme. Připravujeme si jablečné lívance. Jsou šťavnaté a děti je milují.
Recept na bublaninu, který je vylepšený o mandlovou mouku, která dodává této buchtě jemnou chuť. Pečeme v dortové formě, jahody dáváme i do těsta a na povrch. Povedená jahodová bublanina, po které se ihned zaprášilo.
Připravte si dort Smetaník, který se skládá z několika vrstev, které jsou nasáklé krémem ze zakysané smetany a na povrchu ještě dozdobené drobenkoku.