Super rychlý a super snadný krém na dort nebo jako náplň do rolády vám ušetří mnoho času. Podívejte se na tento jednoduchý postup krok za krokem.
Nepečené dezerty patří v našich končinách k oblíbeným. Není se čemu divit, díky nim se totiž nemusíme bát, že se nepovede korpus, případně je můžeme tvořit i v „polních podmínkách“ například na chalupě.
Některé dezerty nemají složitá jména, za to jejich chuť je tak jedinečná, že se předávají z generace na generaci. Vyzkoušejte babiččin koláč.
Řezy lehké jako sníh díky nadýchanému piškotu a svěžímu krému z tvarohu a šlehačky. Jejich příprava je snazší, než se zdá, zvládnete je snadno podle tohoto postupu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kávový perník a upečte si buchtu, která chutná trochu jako perník a trochu jako espresso.
Dunajské vlny jsou vláčný dezert, který lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také očím. Vypadá složitě, ale příprava je jednoduchá.
Slavnostní dort bez vážení s hrnkovou metodou? Samozřejmě! Prohlédněte si tento recept s postupem a budete ohromeni.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Upečte si kefírovou buchtu. Budete překvapeni, jak skvěle chutná. Její příprava je tak jednoduchá, že už nebudete péct nic jiného.
Jednodušší už to být ani nemůže. Dopřejte si lahodnou litou buchtu s tvarohem a mandarinkami, kterou zvládne i amatérský kuchtík.
Jednoduchý koláč na plech z kakaového těsta s tvarohovou mřížkou se hodí jako nenáročné víkendové pečení, když chcete mít doma něco dobrého ke kávě. Upečte ho snadno podle tohoto receptu s postupem krok po kroku.











