Tiramisu je dezert, který spojuje krém s intenzivní chutí kávy a kakaa. Jeho příprava je tradičním italským rituálem v mnoha rodinách. Prohlédněte si recept s postupem na klasický dort tiramisu.
Pořádně jahodový dort se želatinou vypadá i chutná svěže a čerstvě, pokud jej připravíte z čerstvých ingrediencí a podáváte v den přípravy. Prohlédněte si recept s postupem na Pořádně jahodový dort se želatinou.
Karamelové řezy s mramorovou polevou budou poutat pozornost i když je připravíte v kulaté formě v podobě dortu, třeba na narozeninovou oslavu. Prohlédněte si recept s postupem na Karamelové řezy s bílou čokoládovou polevou.
Recept na jednoduchý dezert hrníčkovou metodou: Pařížské kostky s pařížský krémem a margotkou. Tento dezert na plech z čokoládového korpusu a pařížského krému s nastrouhanou tyčinkou margot vás učaruje. Prohlédněte si recept s postupem na Hrníčkové kostky s pařížským krémem.
Příprava těchto řezů přináší určitou dávku nostalgie, ale zároveň i prostor pro kreativitu. Čokoládová poleva je pak jakousi sladkou korunou! Prohlédněte si recept s postupem na čokoládovo rumové řezy Amandine.
Recept s postupem na dokonalé sušenky crincles, které jsou uvnitř krásně vláčné. Je to tak snadné! Sušenky se hodí na jakoukoliv příležitost včetně přípravy jako vánoční cukroví.
Perníkové rumové koule plněné marcipánem představují dokonalou kombinaci tradičních chutí a luxusního nádechu. Prohlédněte si recept s postupem na perníkové rumové kuličky s překvapením z marcipánu.
Výborné a měkké perníčky ihned po upečení. Tento recept s postupem je snadný a můžete péct na poslední chvíli. Perníčky bez rozležení.
Recept na dvoubarevné sušenky je perfektní pro ty, kdo si chtějí vychutnat nejen vynikající chuť, ale také vizuální krásu domácího pečiva. Prohlédněte si recept s postupem na dvoubarevné čajové sušenky.
Recept na čokoládový chlebíček se šlehačkou: Jednoduchý, ale velice chutný dezert hlavně ke kávě a pro milovníky čokoládových koláčů. Je opravdu hodně čokoládový. Prohlédněte si recept s postupem na Babiččin čokoládový chlebíček.
Tmavé sádlovky mám ráda hlavně kvůli jejich křehkosti a jednoduché přípravě. Opravdu zajímavý kontrast je mezi kakovým sádlovým těstem a sladkým džemem. Doufám, že si je také zamilujete díky jednoduché přípravě a úžasné křehkosti, která se rozplyne na jazyku. Prohlédněte si recept s postupem na mouřenínky – důlkové kuličky s jahodovým džemem.