Tipy včetně receptů těch nejlepších krémů do vánočního cukroví. Ozvláštněte své tradiční cukroví těmito krémy.
Ořechové trubičky s čokoládovým pařížským krémem jsou tak dokonalé, že se stanou oblíbeným cukrovím každých Vánoc. Prohlédněte si recept s postupem na Ořechové trubičky s čokoládovým pařížským krémem.
Dezert Čokoládový kužel přináší dotek luxusu a elegance na váš stůl a snadno se stane tradiční součástí každého slavnostního pohoštění. Prohlédněte si recept s postupem na čokoládový kužel.
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.
Domácí šlehaný karamelový krém, který má všestranné využití. Od různých dezertů po slavnostní dorty a plněné koláče. Prohlédněte si recept s postupem na domácí šlehaný karamel.
Luxusní domácí větrníky z odpalovaného těsta s žloutkovým a karamelovým krémem, kterým oslníte nejen rodinu, ale také hosty. Prohlédněte si recept s postupem na domácí větrníky z odpaloveného těsta.
Tradiční české karamelové větrníky s vanilkovým a karamelovým krémem. Opravdová cukrářská pochutina, kterou je Česko proslavené. Prohlédněte si recept s postupem na karamelové větrníky.