Jídlo, které se hodí k snídani, k večeři, svačině i na piknik? Slaný závin. Upečete ho z toho, co doma zrovna máte nebo zkuste naše tipy v tomto receptu krok po kroku.
Dokonale přes noc marinovaná krkovička, kterou pečeme v troubě na pekáči. Marináda je pikantní a lehce nasládlá a při pečení voní tak, že se to skoro nedá vydržet. Hodí se k ní šťouchačky nebo rýže.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na to, jak zužitkovat cukety a jak je zpracovat, abyste měli i v zimě toto potěšení ze zahrádky po ruce.
Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Retro kempink salát promlouvá vůní dřívějších časů, kdy jste ho jedli z papíru rovnou rohlíkem. Postup přípravy je velmi snadný. Vyzkoušejte i tipy na moderní úpravu.
Chcete připravit chutnou večeři, ale tlačí vás čas? Pak můžete zkusit zapečené tousty z trouby se sýrem, uzeninou a pikantní pomazánkou.
Slaný závin je křupavá dobrota, která nikdy nezklame. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na variabilní slaný listový závin a připravte si jej dle chuti a možností z potravin, které třeba doma máte.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Čas, kdy se majitelé zahrádek zdraví slovy „Nechceš cuketu?“, je v plném proudu. Recept na netradiční, ale chutné zpracování se jistě hodí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí kempinkový salát, který pochází ze 70. let minulého století a zachoval se až dodnes.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na křupavé a nadýchané langoše, které připravíte z jogurtového těsta a necháte pomalu kynout v chladu.