Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na letní pokrm z jedné pánve a vyzkoušejte zeleninové lečo s vejci a uzenou klobásou – nebudete litovat!
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto skvělou, vydatnou a sytou polévku – staročeskou couračku s klobásou, která vás nejen zasytí, ale důkladně i zahřeje a potěší.
Jen při pohledu na ní se sbíhají sliny. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zelňačku jako od babičky a uvařte pro svoji rodinu tuto vydatnou a sytou poctivou hustou zelňačku.
Výborný a sytý oběd nebo večeři připravíte podle tohoto receptu s postupem za krátkou chvíli. Šťavnaté maso, zelenina a sýr vás dostanou!
Pirohy jsou známé i jako vareniky či pelmeně (dle regionu), jejich historie je propojena s kuchyní východní Evropy. Tato varianta je spíše koláčem, protože se nebudou plnit, jednoduše suroviny smícháte dohromady.
Zelňačka je polévka, která zahřeje, zasytí a doplní velké množství energie. Prohlédněte si recept s postupem na tuto poctivou polévku!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělé Zapečené bagety s klobásou a Mozzarellou a spojte tradice s vůní a pohodlím domova.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zavařování masa s doporučeným procesem tyndalizace, který je bezpečný a máte ho přesně v receptu popsaný.
Prohlédněte si recept s postupem na hornické vepřové řízky a ochutnejte mnohem bohatší obdobu klasických řízků.