Prohlédněte si recept s postupem na Fazolovou polévku s klobásou a nudlemi – zahřeje, zasytí, potěší.
Pokaždé, když jsem někde ochutnala domácí slané pečivo, byla jsem mile překvapená, ale vždy mi tam něco chybělo! Díky této masové směsi jsem přivedla tuto delikatesu k dokonalosti. Prohlédněte si recept s postupem na slané pečivo plněné masovou směsí.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Zapečené venkovské brambory s houbami a sýrovou krustičkou na povrchu. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené brambory s klobásou, houbami a sýrem.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Recept na chalupářské fazole: Luštěniny jsou zdravým pokrmem a doporučují se konzumovat kvůli velkému množství bílkovin potřebných pro lidské tělo, docela často. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole s klobásou a volským okem.
Tento rychlý salát z brambor, klobás a okurek je výborný sám o sobě, ale také skvěle doplní pečená nebo grilovaná masa. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý salát z brambor, klobás a okurek.
Tato sytá zelňačka je ideální volbou pro chladné dny nebo když máte chuť na něco, co vás pořádně zasytí a zahřeje. Prohlédněte si recept s postupem na zelňačku s klobásou.
Výborné a chutné univerzální jídlo vhodné na různé příležitosti jako oběd, večeře, ale i pohoštění pro rodinu a přátele. Prohlédněte si recept na Zelené fazolky na cibulce s klobásou v rajčatové omáčce.
Kombinace šťavnaté klobásy, rozpuštěného sýra a nadýchaných vajíček tvoří pokrm, který je ideální na rychlou večeři nebo vydatnou snídani. Prohlédněte si recept s postupem na 5-ti hvězdičkovou omeletu s klobásou a sýrem.
Tento pokrm spojuje jednoduchost s neuvěřitelnou chutí a díky své rychlé přípravě je ideální pro rodinnou večeři a večeři s přáteli. Prohlédněte si recept s postupem na bagety plněné italskou klobásu.