Znáte dezert s názvem Karpatka? Jde o takový maxivětrník, takže o výtečnou věc. Zkuste si ji připravit doma, s naším receptem je je to jednodušší, než se na první pohled může zdát.
Kdo by neznal pařížský dort? Vláčný korpus a legendární krém, to je spojení srovnatelné s božskou manou. Korpus je díky přidání oleje a horké vody vláčný a nadýchaný, zatímco krém je sametově jemný, plný čokolády a smetany. Pusťme se do dortu podle našeho receptu s postupem.
Krtkův dort na plech potěší příznivce „mokrých buchet“ plných svěží náplně. Připravíte ho snadněji, než se zdá, podle našeho postupu krok po kroku.
Tento tvarohový dort s borůvkami si zamilujete už během pečení. Prohlédněte si recept s postupem a upečte ho třeba v remosce!
Prohlédněte si recept s postupem na nadýchaný dort s pařížským krémem a tyčinkou Margot, uděláte tak radost svým nejbližším!
Připravte si dort Smetaník, který se skládá z několika vrstev, které jsou nasáklé krémem ze zakysané smetany a na povrchu ještě dozdobené drobenkoku.
Ořechové řezy Mraky – nazývané také jako Baku dezert mají základní ingredience ořechy a čokoládu, co z nich dělá přirozeně bezlepkový slavnostní dezert nebo dort plný intenzivní chuti . Prohlédněte si recept s postupem na Ořechové řezy s několika druhy krémů.
Prohlédněte si recept s postupem na mléčný krémový dort. Extra rychlý a neodolatelně krémový mléčný dort. Několik málo ingrediencí vám stačí na upečení tohoto výjimečně krémového dezertu.
Blíží se narozeniny nebo rodinná oslava? Připravte tento fenomenálně chutný a nádherný jahodový dort, který je plný jahod, krému a nadýchaného korpusu. Prohlédněte si recept s postupem na jahodový dort.











