Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Šátečky se žloutkovým krémem jsou neodolatelné, lehké a jemné pečivo. Chutnají skvěle například ke kávě. Upečte je podle tohoto jednoduchého postupu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na variabilní kremrole z domácího těsta, které můžete naplnit náplní kterou si sami zvolíte. V receptu náplň z bílkového sněhu a vanilkového krému.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu domácích kremrolí se sněhem – tradiční stoletý dezert, který bude vždycky hvězdou vašeho stolu. Můžete použít kupované nebo domácí těsto. Na oboje najdete recept.
Tradiční pochoutka z Moravského Slovácka šmetrdóle jsou křehké trubičky z domácího těsta plněné jemným bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem na Šmetrdóle, kremrolky s lahodnou ovocnou pěnou