Rády by jste si vyzkoušely cukrářskou maturitu? Tak si zkuste upéct makronky. Pečení makronek je náročné na techniku, přesnost a podmínky – vlhkost a teplotu, proto se jim říká i cukrářská maturita.
Margotka, kokos a vůně rumu. Retro moučník se strouhanou tyčinkou Margot, který se zapisoval do rodinných sešitů. Prohlédněte si recept s postupem.
Tvarohový krém, jahodový pudink, šlehačka a čerstvé jahody. Sladký dezert, který vypadá slavnostně a ještě lépe chutná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Lahodné, vláčné řezy s jablky a pudinkem vás naladí na vlnu pohody a podzimu. Upečte je pode toho receptu krok po kroku, kdykoli si budete přát.
Výtečný dezert pro mimořádné příležitosti, ať už jde o oslavu pro více lidí nebo pro příjemné odpoledne s nejbližšími. Upečte je podle tohoto receptu s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladké arménské zlato Marlenku, kterou známe pod tímto názvem i u nás a můžeme jí zakoupit v obchodě. Zkusíte radši tu domácí?
Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Leopardí buchta s úžasným vzorem. Na první pohled okouzlí vzhledem a chuť je také výborná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou leopardí buchtu a připravte tento moučník s divokým srdcem.
Dopřejte si naprosto klasický koláč, který nezarmoutí. Kynutý švestkový koláč s drobenkou je moučník, se kterým nešlápnete vedle.
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Připravte opravdu něco slavnostního. Vyzkoušejte šlehačkové věnečky. Je to trochu věda, ale s naším receptem to zvládnete.