Když na talíř dáte porci šťavnatého kuřete s kůrčičkou, přidáte zelí s červenou řepou a knedlíky přelité výpekem, vznikne vám bohaté jídlo, které zvládnete bez stresu i ve všední den.
Mysleli jste, že těsto na pizzu je složité na přípravu? Není, ověřte si to s naším receptem, kde máte hned dvě varianty tenkého domácího těsta.
Pamatujete si tento retro dezert, který se velmi dávno pekl snad v každé domácnosti? Připomeňte si jeho jedinečnou chuť.
Milujete čokoládu? Vyzkoušejte recept krok za krokem na vláčný čokoládový dort s ganache. Intenzivní chuť, hebká textura a dezert, který si zamilujete už po prvním kousku.
Sladké rolky, které potěší každý mlsný jazýček, to jsou tyhle křehké rohlíčky z kynutého těsta, ze smetany a s meruňkovým džemem.
Hledáte klasiku, která nikdy nezklame? Vyzkoušejte recept krok za krokem na kynutý švestkový koláč s mákem, povidly a drobenkou. Spojení chutí, které provází české pečení po generace.
Zkaramelizujte jablka, zasypte mákem a zalijte těstem. Pak to vyklopte z formy a obrácený koláč je na světě. Zkuste upéct tento chutný koláč podle kompletního receptu s postupem
Tato roláda nepotřebuje žádnou zbytečnou parádu, vše řekne její chuť. Roláda, co se peče z pár vajec a nadýchaného těsta, je lehká jako pírko. Krém z mascarpone a šlehačky jí dodá jemnost, co se rozplývá na jazyku. K odpolední kávě sedne jako ulitá.
Rády by jste si vyzkoušely cukrářskou maturitu? Tak si zkuste upéct makronky. Pečení makronek je náročné na techniku, přesnost a podmínky – vlhkost a teplotu, proto se jim říká i cukrářská maturita.
Margotka, kokos a vůně rumu. Retro moučník se strouhanou tyčinkou Margot, který se zapisoval do rodinných sešitů. Prohlédněte si recept s postupem.
Tvarohový krém, jahodový pudink, šlehačka a čerstvé jahody. Sladký dezert, který vypadá slavnostně a ještě lépe chutná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.











