Výtečný dezert pro mimořádné příležitosti, ať už jde o oslavu pro více lidí nebo pro příjemné odpoledne s nejbližšími. Upečte je podle tohoto receptu s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladké arménské zlato Marlenku, kterou známe pod tímto názvem i u nás a můžeme jí zakoupit v obchodě. Zkusíte radši tu domácí?
Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Leopardí buchta s úžasným vzorem. Na první pohled okouzlí vzhledem a chuť je také výborná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou leopardí buchtu a připravte tento moučník s divokým srdcem.
Dopřejte si naprosto klasický koláč, který nezarmoutí. Kynutý švestkový koláč s drobenkou je moučník, se kterým nešlápnete vedle.
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Připravte opravdu něco slavnostního. Vyzkoušejte šlehačkové věnečky. Je to trochu věda, ale s naším receptem to zvládnete.
Nadýchaný piškot se svěží vrstvou jablek a smetanovým krémem, to celé posypané strouhanou čokoládou. Podle tohoto postupu krok po kroku to zvládne i začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tohoto vynikajícího lotusového krále a připravte tento dezert na jakoukoliv slavnostní a obyčejnou příležitost – je výborný.
Napadlo by vás použít majonézu do sladkých pokrmů při přípravě těsta? Vyzkoušejte, budete skvěle překvapeni, jak si pochutnáte.
Čokoládové řezy s kokosem zvládne úplně každý kuchtík, i ten nejméně zkušený. A navíc si an nich pochutná celá rodina.











