Řezy lehké jako sníh díky nadýchanému piškotu a svěžímu krému z tvarohu a šlehačky. Jejich příprava je snazší, než se zdá, zvládnete je snadno podle tohoto postupu krok za krokem.
Tak trochu jiný štrúdl – i tak by se dala nazvat jablíčkové kroužky, které si snadno a rychle připravíte doma.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Originální dezert s názvem Šarlota má působivý vzhled a navíc báječně chutná. Vyzkoušejte i vy náš recept, podle kterého tento piškotový klenot zvládnete levou zadní.
Upečte si buchtu, která je nabitá živinami, a to díky ovoci a kefíru. Vy si pochutnáte a vaše břicho vám poděkuje.
Nakládaná vejce podle tohoto postupu nachystáte velmi jednoduše. Pochutnáte si na nich u piva, s chlebem nebo na obložené míse.
Upečte si luxusní Macecha řezy, které se rozplývají na jazyku. Možná vypadá složitě, ale nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.
Upečte si klasický ovocný koláč. My jsme ho tentokrát vyzkoušeli s broskvemi, tvarohem a drobenkou. Už se vám sbíhají sliny?
Upečte si křehké jablečné řezy, které rozvoní celou domácnost. Inspirujte se naším receptem s postupem krok za krokem na velice jemnou jablečnou buchtu.
Piškotové řezy z jahodovou náplní a čokoládovou polevou musíte vyzkoušet i vy. Inspirujte se naším receptem na Mroží řezy.